INLGG I KATEGORIN diskografier

Antal trffar: 35.

2020-11-19: Blues Quality, bluespionjärer i Sverige (2)
2020-04-04: Blues Quality, bluespionjärer i Sverige
2015-11-03: Stiff Records – skivsamlarens mardröm
2015-11-02: Diskografin med Brinsleys lever
2015-10-08: Extra diskografi
2014-12-02: Pop, garage och rock med The Most
2014-04-28: Del Amitri singeldiskografi 1992-93
2013-08-07: Roadwork gör comeback på skiva och turné
2013-07-24: Ny upptäckt i Billy Bremners diskografi
2012-11-20: Tillägg i diskografierna
2012-10-17: Will Birchs liv som trummis, låtskrivare och producent
2012-10-17: Will Birch, songwriter
2012-10-17: Will Birch, producer
2012-10-17: Will Birch English discography
2012-01-26: Upphittat: En Ian Gomm-kassett
2012-01-17: Unika bilder från Ian Gomms ungdom
2011-12-21: Popmusikens finaste sound kommer från Wales
2011-12-21: Ian Gomm English Discography
2011-12-21: Ian Gomm Football
2011-09-11: Nick Lowe är en mästare på allt
2011-09-11: Nick Lowe discography
2011-09-11: Elvis Costello producerad av Nick Lowe
2011-09-11: Nick Lowe: Producent
2011-09-11: Nick Lowe: Sånger
2011-09-08: Förrädiska stickspår
2010-12-20: En resa från Aberdeen via Los Angeles till Sverige
2010-12-20: Billy Bremner discography
2010-08-24: Brinsley Schwarz Discography
2010-08-24: Kippington Lodge discography
2009-12-08: Brinsley Schwarzs unika skiva från 1974
2009-10-23: NATURE diskografi
2009-05-15: The Men They Couldn’t Hang 12”
2009-01-23: Ian Gomm discography
2008-11-07: The Records discography
2008-09-26: The Motors discography



10 år (90)
Beatles (60)
Blogg (444)
Feber (5)
Filmklipp (129)
Grupper (16)
Jul (70)
Konserter (233)
Krönikor (150)
Larm (20)
Listor (49)
Maxi12" (35)
Minns (133)
Pubrock (13)
Stiff (49)
www (1)

<< November 2020 >>
Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Per Ullén 21/11: Jag tycker att det tråkigt att efter att du har haft en väldigt intressant blo...

Jan Arne Martin Lennell 21/11: Tack för tips om podden. Babylon Zoo? Absolut. Har albumet med hiten (?) Spacem...

Per Rosén 19/11: Hej! Nyfiken på var du hört att första spelningen på turnén var i Stockhol...

Björn Stein 14/11: Lyssnartips, lyssna på Fred Eaglesmiths syn på ämnet tribute band på skivan ...

Björn Stein 13/11: Killen i mittten bekräftar nog din teori, gött solo. en pärla till poplåt! R...

Jan Arne Martin Lennell 31/10: Daniel Romano hade jag aldrig hört talas om förrän jag nyligen fick tips av g...

Håkan Gustavsson 30/10: Rolig återblick! Vissa saker behöver mer än 10 år för att man ska se klart...

Mats Karlsson 26/10: Detta är också ett av mina favorit-live-album. Visst var det märkligt att man...

Mats 26/10: Hej Håkan, Tack för att du skriver om Kursaal Flyers. Håller med om att de...

Fredrik Plumppu 24/10: Väldigt kul att få läsa denna recension, igen! 1983 hade jag nyligen upptäc...

Jag är född 1952. Skrev min första recension i januari 1970. Har medverkat regelbundet i Nerikes Allehanda i över 45 år med recensioner, krönikor, artiklar och intervjuer. I nästan samtliga fall har det handlat om musik och ur mitt långa liv som skribent har jag hämtat många anekdoter som kommer förekomma här. Med popmusikens historia som grund berättar jag också om egna erfarenheter under den långa resan. Från 50-talet till idag. Plus utförliga recensioner av både konserter, skivor, dvd och böcker. Vill du/ni få er senaste skiva recenserad? Mejla mig, så får ni adress. Håkans Pop hade premiär 22 augusti 2007 och har sedan fyllts på med både nyskrivna artiklar och arkivmaterial från 1971 och framåt. E-posta mig.