INLÄGG I KATEGORIN diskografier

Antal träffar: 35.

2020-11-19: Blues Quality, bluespionjärer i Sverige (2)
2020-04-04: Blues Quality, bluespionjärer i Sverige
2015-11-03: Stiff Records – skivsamlarens mardröm
2015-11-02: Diskografin med Brinsleys lever
2015-10-08: Extra diskografi
2014-12-02: Pop, garage och rock med The Most
2014-04-28: Del Amitri singeldiskografi 1992-93
2013-08-07: Roadwork gör comeback på skiva och turné
2013-07-24: Ny upptäckt i Billy Bremners diskografi
2012-11-20: Tillägg i diskografierna
2012-10-17: Will Birchs liv som trummis, låtskrivare och producent
2012-10-17: Will Birch, songwriter
2012-10-17: Will Birch, producer
2012-10-17: Will Birch English discography
2012-01-26: Upphittat: En Ian Gomm-kassett
2012-01-17: Unika bilder från Ian Gomms ungdom
2011-12-21: Popmusikens finaste sound kommer från Wales
2011-12-21: Ian Gomm English Discography
2011-12-21: Ian Gomm Football
2011-09-11: Nick Lowe är en mästare på allt
2011-09-11: Nick Lowe discography
2011-09-11: Elvis Costello producerad av Nick Lowe
2011-09-11: Nick Lowe: Producent
2011-09-11: Nick Lowe: Sånger
2011-09-08: Förrädiska stickspår
2010-12-20: En resa från Aberdeen via Los Angeles till Sverige
2010-12-20: Billy Bremner discography
2010-08-24: Brinsley Schwarz Discography
2010-08-24: Kippington Lodge discography
2009-12-08: Brinsley Schwarzs unika skiva från 1974
2009-10-23: NATURE diskografi
2009-05-15: The Men They Couldn’t Hang 12”
2009-01-23: Ian Gomm discography
2008-11-07: The Records discography
2008-09-26: The Motors discography



10 år (90)
Beatles (62)
Blogg (518)
Feber (5)
Filmklipp (131)
Jul (80)
Konserter (243)
Krönikor (173)
Larm (20)
Listor (57)
Maxi12" (35)
Minns (172)
Örebro (96)
Pubrock (13)
Stiff (49)

<< Maj 2024 >>
Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Andreas Lundell 19/05: Svensk pappa och irländsk mamma kan man väl klämma in....

bridgeman 16/05: Hej, kollade på youtube klipp från konserten i Örebro med Cocteau Twins. Låt...

Peter 9/05: Setlistet stämmer inte. Varken Quarter to Three, Twist and shout eller, Oh Carr...

Kjell Jonasson 8/05: Litet lyssnartips: https://sverigesradio.se/avsnitt/the-lemon-twigs-alskar-sven...

Bengt Gustafsson 1/04: Hej Hunter/Wagner var med Lou under slutet av 1973. Men under den korta tiden t...

Jarmo Tapani Anttila 25/03: Har försökt hitta denna skiva i Sverige men ej lyckats. Var fick du tag på de...

Kjell J 7/03: https://americana-uk.com/jesper-lindell-before-the-sun Här kan du "compare not...

Magnus Andersson 12/02: Hej Håkan, Tack för din spännande "best of 1973/74" lista! (Jag tror att Br...

Bengt Gustafsson 1/02: Iechyd da is the Welsh word for cheers, meaning good health. It is used when yo...

Johan S 15/01: Fantastiskt album! Allt knyts ihop under dessa år, Faces, Stewart och Stones. ...

Jag är född 1952. Skrev min första recension i januari 1970. Har medverkat regelbundet i Nerikes Allehanda i över 45 år med recensioner, krönikor, artiklar och intervjuer. I nästan samtliga fall har det handlat om musik och ur mitt långa liv som skribent har jag hämtat många anekdoter som kommer förekomma här. Med popmusikens historia som grund berättar jag också om egna erfarenheter under den långa resan. Från 50-talet till idag. Plus utförliga recensioner av både konserter, skivor, dvd och böcker. Vill du/ni få er senaste skiva recenserad? Mejla mig, så får ni adress. Håkans Pop hade premiär 22 augusti 2007 och har sedan fyllts på med både nyskrivna artiklar och arkivmaterial från 1971 och framåt. E-posta mig.